George Michaels mareritt

George Michaels mareritt har knapt begynt: I går kveld kom det fram at en fotograf flere ganger i skjul har tatt bilde av popstjernen i følge med menn inn til Will Rogers-parkens herretoalett. Toalettet skal være et kjent møtested for homofile.

Snille George Michael

I natt skal flere aviser ha gitt bud på bildene av popstjernen i aksjon, skriver Aftonbladet.

Bildene er tatt i den samme parken som George Michael ble pågrepet tirsdag, men er fra august i fjor. Det er Hollywood-fotografen Steve Payne som har tatt bildene.

En av dagene skal George Michael ha besøkt to av parkens toaletter tilsammen ti ganger i løpet av to og en halv time. Han var da observert sammen med flere ulike menn.

- Jeg trodde ikke mine egne øyne. Gjennom kameraet mitt så jeg en av verdens største stjerner - som oppførte seg noe rart. Men jeg sier ikke at han gjorde noe galt, og jeg var ikke vitne til noe uanstendig, forteller Payne til The Sun.

Kom i Mercedes

Steve Payne fikk først øye på George Michael i Will Rogers-parken da stjernen kom dit i sin Mercedes. Ifølge Payne satte pop-kongen seg under et tre, før hantok av seg t-skjorten.

- Etter en stund kom det en mann til ham. George Michael tittet opp på mannen, reiste seg opp og gikk på toalettet. Noen sekunder etter fulgte mannen etter, forteller Payne.

Tåflørtet

George Michael ble tirsdag kveld inne på herretoalettet i Will Rogers-parken i Beverly Hills.

- George Michael begynte å tåflørte med den sivilkledde politimannen under dobåsens vegg. Da gikk politimannen ut av båsen sin og inn til popstjernen. Der fikk han se George Michael gjøre en usømmelig handling, sa en politimann ved Beverly Hills-politiet, ifølge Aftonbladet.

George Michael satte onsdag i forhør i tre timer før han slapp ut mot kausjon. Han skal i retten den 5. mai.