George Michaels ode til utendørs sex

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge den britiske avisa Daily Mirror handler singelen om hans toalett-bravader. George Michael ble i våres som kjent tatt in flagranti, bokstavelig talt med buksene ned, på et offentlig toalett i California-distriktet.

 New York-avisa Daily News går enda lenger, og kan fortelle at sangen handler om «gledene ved utendørs sex».

 Ryktene bekreftes, om enn noe subtilt, på Michaels hjemmesider på Nettet.

Veldedighetskonsert?

For sine utendørs-bravader ble sangeren og låtskriveren idømt 80 timers samfunnstjeneste. Han ba om å få jobbe for en homse-organisasjon, og ble bønnhørt.

  Hans temporære arbeidsgiver bærer navnet Los Angeles Gay And Lesbian Center, men nå har han likevel bedt om å få dommen omgjort. I stedet for samfunnstjeneste ønsker han å gi en konsert, der alle inntektene går til samme formål. Han har ennå ikke fått svar på sin forespørsel.

 Om han får lov, vil det i så fall ikke være første gang noe liknende inntreffer i pop-historien. Da Rolling Stones-gitaristen Keith Richards midt på 70-tallet ble tatt for heroin-innehav, ble han av kanadiske myndigheter dømt til å holde veldedighetskonserter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer