George R. R. Martin: - Faen ta dere!

«Game of Thrones»-forfatteren liker ikke at folk spekulerer i hans død.

- FUCK YOU: «Game of Thrones»-forfatteren George R. R. Martin gir fingeren til dem som tror han vil gå bort før han rekker å skrive ferdig den populære fantasy-sagaen.
- FUCK YOU: «Game of Thrones»-forfatteren George R. R. Martin gir fingeren til dem som tror han vil gå bort før han rekker å skrive ferdig den populære fantasy-sagaen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «Game of Thrones»-forfatter George R.R. Martin begynner å bli en godt voksen mann.

Med sine 65 år er det uansett mye han skulle ha gjort før fantasy-bokserien hans er ferdig, noe som har skapt litt skepsis blant fansen som er redd han kan bli borte før han rekker å skrive de siste to bøkene.

Men forfatteren har et klart budskap til de som spekulerer i hans død, i et intervju med den sveitsiske avisen Tagesanzeiger.

— Fuck you!

Får ikke fred Martin har innrømmet at han har mye igjen, men han er litt lei av folks mas. Nylig var han på en filmfestival, noe som førte til fans som mente han burde være hjemme og skrive.

— Dette har skjedd med meg i mange år. Noen klager selv om jeg bare går på en fotballkamp, eller tar ferie. De vil jeg bare skal jobbe hjemme, aldri være ute. Men hva kan jeg gjøre — folk har store forventninger til boken.

For tiden skriver han den sjette boken i serien, «The Winds of Winter», som han hittil har brukt to år på, i tillegg er det planlagt iallfall en sjuende bok — «Dreams of Spring». Med én sesong i året ligger tv-serien foreløpig an til å ta igjen bøkene, med femte sesong i 2015 og sjette i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer