Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Geri + Robbie = usant

Nei da, Robbie Williams (26) og Geri Halliwell (27) er ikke kjærester. De to er bare gode venner, og ferierer derfor sammen.

Nå er de to sammen i St. Tropez på den franske riveraen. Her den tidligere «Ginger Spice» sitt eget lille klrypinn ikke langt fra sin gode venn George Michael og hans kjæreste Kenny Goss. Sammen skal de på et cruise.

Ifølge The Sun, som meldte om romansen over hele førstesida i går, har vennene til Robbie Williams aldri sett ham så forelsket noen gang.

Avisas fortrolige kilder forteller at de to har hatt flere romantiske stevnemøter.

- Geri og Robbie har mye til felles. Derfor er det ikke rart de to har falt for hverandre, sier venner av den tidligere Take That-sangeren.

Iona Hames, som er offisiell talskvinne for Robbie Williams, er ifølge Reuters av en helt annen oppfatning en The Suns kilder: - Romanseryktene er bare oppspinn. Det er ikke noe mellom Robbie og Geri, men jeg kan bekrefte at de to er gode venner.

Hames bekrefter imidlertid at Williams i denne uka fløy til Nice for å feriere i blant annet Halliwells residens i St. Tropez, men «der er det også en rekke andre mennesker», påpeker hun. Geri Halliwells talsmann benekter også at det er noe mer enn vennskap mellom de to popstjernene.
Dette er nok et utslag av agurktid, sier talsmannen og sikter til The Suns førstesideoppslag i går.

Samme avis var også først ute med nyheten om at Brad Pitt og Jennifer Aniston skulle gifte seg. Det viste seg likevel å stemme, selv om stjernene først benektet det hele. Lørdag giftet de to seg.

ROBBIE: På ferie med Geri.
GERI: På ferie med Robbie.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media