Geri er grønn av sjalusi

Stjernen i Robbies nye musikkvideo har nemlig introdusert Robbie for sin smekre stesøster. Og stesøsteren skal ha falt i smak hos viltre Robbie.

Det skal nå lages video til Robbie Williams versjon av Queen-låta «We Are The Champions», skriver Daily Star. Og Robbie har spurt stesønnen til Rod Stewart, Ashley Hamilton, om han vil spille gitar i musikkvideoen. Det vil han gjerne, og så langt alt vel. I det minste for Robbie, som møtte Ashley på et møte for Anonyme Alkoholikere.

Geri er nemlig mer enn muggen på grunn av samarbeidet. Slangen i Geris paradis heter Kimberly Stuart, og er Ashleys skjønne halvsøster.

Ryktene sier at sjalusien oppsto fordi Robbie og Kimberly har vært på en rekke nattlige stevnemøter, på et svært eksklusivt hotell i Hollywood.

Stadig uenige

En venn av Ashley har bekreftet at den stadig tynnere Geri ikke akkurat jubler over båndene Robbie knytter til Ashleys halvsøster.

Ashley er på sin side lykkelig vitende om mulighetene samarbeidet med stjernen bringer.

Dette er den andre opprivende krangelen Geri og Robbie har hatt på få uker. Geri er blant annet forbannet på Robbie for å ha avslørt hemmeligheten om deres sengevaner.

Da han nylig auksjonerte bort tigerbuksene sine, skrøt han til pressen:

- Dette er buksene jeg pulte Geri i.

Robbie og Ashley er blitt så gode venner at de vurderer å leie leilighet Los Angeles sammen. En annen plan som visstnok ikke gikk helt hjem hos Geri.