Geri-fans ville ha pengene tilbake

12 personer krevde pengene tilbake da de fikk vite at Geri ikke stilte på scenen sammen med resten av Spice Girls. De resterende 8.438 Spice-fansene var fornøyd med å oppleve de fire andre krydderjentene.

«Geri er syk. Konserten går som planlagt. Billetter kan refunderes i Spektrums billettkontor», sto det på en håndskrevet plakat utenfor Oslo Spektrum. Men bare 12 av de 8.500 som hadde kjøpt billett ville ha pengene tilbake.

To av de som refunderte billettene sine kunne ikke norsk, og hadde derfor ikke fått med seg at Geri ikke var i Oslo. Men de resterende ti boikottet likegodt hele gruppa når favoritt-Spicen ikke kom.

100 ekstrabilletter

De labre anmeldelsene av torsdagens konsert la ingen demper på Spice-feberen, og to timer før konserten begynte i går bestemte arrangøren Gunnar Eide A/S seg for å legge ut 100 ekstra billetter som alle ble utsolgt.

For alle som har Ginger Spice som favoritt, ble nok ikke konsertene i Oslo helt de samme. Men de fleste likevel valgte å oppleve jentene på nært hold, når de omsider fikk sjansen.

SKUFFEDE FANS:</B> 12 personer ba om å få pengene tilbake da de fikk vite at deres store idol, Ginger Spice, ikke kommer til Oslo.