Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Geri holdt på å drukne

Geri Halliwell holdt på å drukne under en TV-innspilling. Den dramatiske opplevelsen skjedde da Spice Girls-stjernen falt over bord.

- Blodet fosset og jeg trodde jeg skulle dø, sier Geri til tv-avisen Radio Times.

Sammen med skuespilleren Stephen Fry var Geri i Uganda for hjelpeorganisasjonen Comic relief da uhellet skjedde. En av dagene ble Geri filmet mens hun kjørte med en gummibåt på Victoria Nile-floden.

Kastet av gummibåten

- Jeg var sammen med seks menn ombord i båten. Elven var rolig i begynnelsen. En av lederne sa at om jeg falt i elven ville jeg flyte opp til overflaten etter å ha telt til ti. Men jeg hadde ikke tenkt å bli våt, forteller Geri.

Men like etter ble strømmen stri, og Geri Halliwell ble kastet av båten og sugd ned i vannet av en strømvirvel.

- Etter ti sekunder var jeg fortsatt ikke i nærheten av vannflaten. Jeg var paralysert av skrekk. Jeg telte til 20 men var fortsatt under vann. Plutselig ble jeg dratt opp i båten, sier Geri, som gikk med på å gjøre et nytt forsøk.

- Jeg måtte ha vært i sjokk siden jeg ble med en gang til.

Lærte noe

Strømmen i elva ble stadig striere, og plutselig ble hele båten kastet opp i luften og havnet opp ned. Geri havnet under båten:

- Jeg holdt meg fast i båten og det skulle jeg ikke ha gjort. Den slo hardt mot meg. Til slutt slapp jeg taket, men da hadde jeg fått panikk igjen. Jeg hadde slått hull i leppa, blodet fosset og jeg trodde jeg skulle dø.

Geri føler at hun har lært noe av opplevelsen:

- Jeg var veldig nær ved å drukne. Jeg har alltid vært den som ville at ting skulle gå raskere, men da dette skjedde var jeg maktesløs, sårbar og veldig liten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media