Geri hos George

Geri Halliwell (25) har søkt tilflukt i George Michaels luksusvilla i St.Tropez. Her forsøker hun å slappe av inntil den verste stormen rundt henne og Spice Girls roer seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Geri, som hoppet av Spice Girls-karusellen rett før gruppa spilte i Oslo for halvannen uke siden, har vært gjest hos sin popkollega George Michael siden sist torsdag. Ifølge avisa News of the World skal den eldre og mer erfarne popstjernen hjelpe henne i planleggingen av hennes nye liv som soloartist.

For Geri Halliwell kommer neppe til å være arbeidsledig selv om hennes tid i Spice Girls er over. Hun har allerede fått tilbud om programlederjobber i diverse TV-kanaler, og ifølge Aftonbladet skal hun om kort tid reise til Los Angeles for å diskutere flere ulike filmprosjekter.

Også de resterende Spice-jentene har tilbragt tid i Sør-Frankrike etter bruddet: I forrige uke var Victoria, Mel B., Mel C. og Emma på ferie på Elton Johns gedigne eiendom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer