Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Geri i form med norsk hjelp

LONDON (Dagbladet): Nordmannen Torje Eike har hjulpet popstjernen Geri Halliwell til å få kroppen i storform. - Jeg har aldri følt meg bedre, sier eks-Spicen etter å ha vært gjennom fysioterapeutens kur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eike har lagt opp et stramt treningsprogram og en diett full av karbohydrater og minimalt med fett for superstjernen. Halliwell avslører at hun merket resultater allerede etter en måned med nordmannens stramme regi.

- Jeg har aldri følt meg bedre, betror Geri til avisa The Mirror. Hun jobbet med fysioterapeuten fem dager i uka, og er meget tilfreds over resultatet.

- Etter en måned så jeg resultater rundt magen og rompa. Nå føler jeg bare at jeg strutter ev energi, stråler popstjernen. Den siste tida har hun brukt på å vise seg fram på den franske rivieraen. Sammen med Robbie Williams har hun kost seg i St. Tropez.

Torje Eike er ikke ukjent med å få stjerner i form. Både Mick Jagger og Jerry Hall har tidligere uttrykt sin takknemlighet til den spreke Odda-karen. Eike har i mange år vært en av støttespillerne til Stones-musikeren under hans mange verdensturneer. Han har også behandlet fotballspillerne i Crystal Palace i to år.

Nå er fysioterapeut Eike klar med utgivelsen av boka «The Vitality Plan», og til The Mirror i går avslørte han sin filosofi om hvordan kroppen skal holdes trent og slank.

- Det finnes ingen miraklekur, påpeker Eike. Han understreker at en riktig balanse mellom diett og trening er det eneste som hjelper kroppen over tid.

For de aller fleste betyr det å spise mindre og trene mer.

VELTRENT: Geri Halliwell er strålende fornøyd med samarbeidet med nordmannen.