Geri kan bli ny engel på tv

NEW YORK (Dagbladet): Eks-Spice Girl Geri Halliwell kan være på vei til Hollywood og en rolle i nyinnspillingen av tv-serien «Charlies engler».

Mens de gjenværende Spice-jentene turnerer i USA med et haleheng av britiske og amerikanske journalister og hysteriske småjenter etter seg, skinner sola igjen på utstøtte Geri.

I går ble det klart at den mektige Hollywood-produsenten Aaron Spelling - mannen bak TV-serier som «Beverly Hills 90210» og «Melrose Place» - er på vei til å gi eks-Spicen en av de tre hovedrollene i nyinnspillingen av serien «Charlies engler».

En detektivserie som høstet stor suksess både i USA og Norge på syttitallet.

Farrah Fawcett, Kate Jackson og Jaclyn Smith spilte englene som tok tv-seerne med storm. Langbeinte og søte ryddet de opp med kriminelle og løste mysterier på skjermen.

For fet

Det er sønnen Randy Spelling som har overtalt sin produsentpappa til å satse på Geri Halliwell som en av de nye englene.

Angivelig ble Geri først vraket av Spelling senior, fordi han mente den lille engelske syngedamen var litt for fet til å bekle en av de tre rollen.

Betatt

Randy Spelling skal være betatt av Geri Halliwell og ha lagt inn mer enn et godt ord for den utstøtte eks-Spicen. Om det er spirende kjærlighet mellom Geri og Randy Spelling skal være usagt, men damen har uansett sjarmert Spelling junior.

SPICE ENGEL: eks-Spice Geri halliwell satser på Hllywood etter det dramatiske bruddet med venninnene i Spice Girsl.