Geri mobbet ut av Spice Girls

Mel B mobbet Geri ut av Spice Girls, hevder supergruppens egen sjåfør. - Begge ville være leder for gruppa, og Mel B taklet ikke at hun ikke fikk viljen sin, sier han til britiske aviser.

Av ANNE MARIT SLETTEN, NTB

Det var etter sigende mellom «Scary Spice» Mel B og Geri at de største konfliktene utspant seg. Jentenes sjåfør fortalte søndag til avisen «News of The World» at Mel B behandlet Geri dårlig, og stadig var etter henne med spydige kommentarer både om Geris sangstemme og danseferdigheter.

- Mel B var grusom mot henne. Geri brøt sammen i tårer flere ganger etter behandlingen hun fikk. Begge ville være leder for gruppa, og Mel B taklet ikke at hun ikke fikk viljen sin, sier sjåfør Paul Attridge.

Han forteller hvordan Geri kunne øve i timesvis foran konserter, mens de andre jentene slappet av. Men ikke engang det skal ha vært nok for Mel B.

Taper millioner

Mens de resterende jentene i Spice Girls slikker sårene etter skilsmissen fra Geri «Ginger Spice» Halliwell, er advokatene i gang med å regne ut hvor mye bruddet vil koste jentene.

Geri kommer til å sitte igjen med den største «regningen», idet hun vinker farvel til de 25 millioner kronene hun ville ha tjent på resten av verdensturneen. I tillegg mister hun store summer i reklame- og sponsorinntekter, samt at hun går glipp av et stort forskudd fra plateselskapet for Spice Girls' neste album. I alt kan det dreie seg om over 60 millioner kroner.

- Hvis bandet hadde holdt på i to år til og produsert et nytt hitalbum, ville hun ha tjent over 120 millioner kroner til. Hun må virkelig være lei av hele gruppa siden hun sier nei til så mye penger, sier en showbiz-kilde som står gruppa nær til avisen The Sun.

Men den interne krangelen mellom jentene ble til slutt for mye for Geri, skal vi tro uttalelsen hun offentliggjorde søndag. Der gjorde hun endelig ende på spekulasjonene rundt gruppa, etter at hun uteble fra de to konsertene i Oslo forrige uke.

- Dette er en melding til fansen. Jeg har forlatt Spice Girls på grunn av uenigheter. Jeg er sikker på at resten av gruppa vil fortsette som før, og jeg ønsker dem lykke til. Jeg har ikke lagt noen planer for meg selv foreløpig. Jeg vil si unnskyld til alle våre fans, og takke den for støtten de har vist oss. Kjærlig hilsen Geri. PS: Jeg kommer tilbake, heter det i uttalelsen fra Geri, lest opp av hennes advokat Julian Turton.

Flere rykter

Selv om spekulasjonene rundt selve bruddet har tatt slutt, er det nå duket for en ny runde om Geris framtidige karriere. Hennes siste setning «I'll be back» kommer neppe til å forbli utolket av journalister i dagene som kommer. Ryktene går allerede om solokarriere, programleder i radio og tv,

samt partnerskap med andre, berømte briter. Uansett hva hun måtte velge, er hun garantert maksimal oppmerksomhet når hun en gang kryper fram fra sitt hemmelige skjulested i Europa. Et gjemmested ikke engang tabloidavisene har greid å finne.

PS: Det er ingen grunn til å bekymre seg over Geris økonomi. Hun har allerede rundt 150 millioner kroner i banken.

MOBBET UT:<B> - Mel B mobbet Geri ut av Spice Girls, hevder gruppens britiske sjåfør.