Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Geri syk i Japan

OSLO/STOCKHOLM (Dagbladet/Expressen): Spice Girls-Geri ligger svært syk på et sykehus i Japan, etter all sannsynlighet etter en matforgiftning. Verdens mest populære jentegruppe har derfor avlyst morgendagens besøk i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spice Girls skulle vært med på Sveriges største direktesendte TV-galla - «En kväll för världens barn» - i morgen. Samtidig skulle bandet ha en pressekonferanse, men det eksklusive besøket ble i går avlyst.

Får ikke fly

- Hun er svært dårlig. Det er første gang under hele Spice Girls' karriere at de er nødt til å avlyse, sier Ricky Arnold i plateselskapet Virgin.
Spice-jentene har den siste tida vært på promotionturné i Asia. Tidligere i uka besøkte de India, men det var først i går Geri Halliwell ble så syk at hun måtte på sykehus. Mest sannsynlig er hun blitt matforgiftet. Det betyr at hun må bli igjen i Japan, for legene nekter Geri å fly hjem sammen med resten av jentene til England i dag.

Spice Girls har avlyst alt denne uka. Det må de muligens også gjøre i neste uke.

Håpløse krav

Uansett om jentene hadde kommet til Sverige ville de ikke blitt møtt med mange pressefolk på sin annonserte pressekonferanse. Spice Girls krevde å få tilgang til negativene av alle bildene som ble tatt av dem og rett til å bruke dem i egne sammenhenger. Dette kravet førte til en samlet presseboikott av Spice Girls.

- Vi vil aldri gi fra oss rettighetene til våre egne bilder. Jeg har snakket med fotosjefene i andre aviser, og de er enige, sier Lars Fahlen i Göteborgsposten, ifølge NTB.

Jentene ville også at journalistene som kom på pressekonferansen skulle skrive under på en kontrakt om at de vil følge britisk lov.

Hele Norges coronakart