Geri syk i Japan

OSLO/STOCKHOLM (Dagbladet/Expressen): Spice Girls-Geri ligger svært syk på et sykehus i Japan, etter all sannsynlighet etter en matforgiftning. Verdens mest populære jentegruppe har derfor avlyst morgendagens besøk i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spice Girls skulle vært med på Sveriges største direktesendte TV-galla - «En kväll för världens barn» - i morgen. Samtidig skulle bandet ha en pressekonferanse, men det eksklusive besøket ble i går avlyst.

Får ikke fly

- Hun er svært dårlig. Det er første gang under hele Spice Girls' karriere at de er nødt til å avlyse, sier Ricky Arnold i plateselskapet Virgin. Spice-jentene har den siste tida vært på promotionturné i Asia. Tidligere i uka besøkte de India, men det var først i går Geri Halliwell ble så syk at hun måtte på sykehus. Mest sannsynlig er hun blitt matforgiftet. Det betyr at hun må bli igjen i Japan, for legene nekter Geri å fly hjem sammen med resten av jentene til England i dag.

Spice Girls har avlyst alt denne uka. Det må de muligens også gjøre i neste uke.

Håpløse krav

Uansett om jentene hadde kommet til Sverige ville de ikke blitt møtt med mange pressefolk på sin annonserte pressekonferanse. Spice Girls krevde å få tilgang til negativene av alle bildene som ble tatt av dem og rett til å bruke dem i egne sammenhenger. Dette kravet førte til en samlet presseboikott av Spice Girls.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer