- Geri ut av Spice Girls

LONDON/OSLO (Dagbladet): Geri Halliwell (25) forlater Spice Girls, skriver den britiske avisa The Sun i dag. Ifølge avisa skal de resterende krydderjentene ha krisemøte i neste uke. Men Spice Girls tilbakeviser påstandene. - Geri er bare utslitt, sa jentene til Dagbladet i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge The Sun har ingen fått kontakt med Geri siden onsdag ettermiddag. Hun skal ha forlatt England med fly, men ingen vet hvor hun er.

- Det har vært mye friksjon mellom jentene den siste tida, og det er dette som nå har endt i usikkerhet omkring hele Spice Girls, sier en av dem som jobber med Spice-turneen.

Men da Dagbladet snakket med de fire øvrige Spice-jentene i går, tilbakeviste de alle spekulasjonene.

- Geri ba oss fullføre konsertene i Oslo uten henne og sa at vi måtte hilse til fansen, sa Mel C.

- Hun vil være med oss på scenen, i ånden, kommenterte Mel B.

The Sun hevder å ha fra gode kilder at jentene har kranglet og at Geri nektet å bli med videre.
- Det står stadig usanne historier om oss i avisene. Pressen fabrikkerer slike rykter hele tida, sa Emma, og Victoria fortsatte:

- Alle sier til oss at dette livet er altfor hardt, og at vi kommer til å sprekke. Det gjør vi ikke selv om vi er slitne en gang iblant. Akkurat nå er Geri syk og utslitt. Hun hadde rett og slett nådd grensen.

Syk før

Dette er ikke første gang Geri er syk. I høst fikk hun en matforgiftning i Japan og kunne ikke bli med på den planlagte konserten i Stockholm. Den gangen avlyste Spice Girls Sverige-besøket og la om alle sine planer inntil Ginger Spice var kommet til hektene. Da var det ikke snakk om å opptre hvis ikke alle fem var med. Nå er tonen en annen.

- Vi øver og øver. Det skal nok gå bra, men det blir noen forandringer, forklarte den sporty Mel C.

Onsdag stilte Victoria, Mel B, Mel C og Emma opp i showet «The National Lottery Draw» på BBC, før de dro samlet til Gardermoen i privatfly om kvelden. Hvor Geri befinner seg, vet ingen. Heller ikke hennes Spice-kolleger.

- Vi møter henne vel i ferien, sa Emma til Dagbladet.

Etter konserten i kveld tar krydderpikene en pause før de etter planen fortsetter turneen i USA.

Så begeistret er de fire medlemmene for hverandre at de har bestemt seg for å tilbringe sine få fridager sammen.

- Emma og jeg skal på ferie, strålte Mel C.

- Og Victoria og Mel B skal på ferie sammen, avslørte Emma.

Men ingen ville si hvor de skulle, og Geris ferieplaner ble ikke nevnt.

Øving

I går tilbrakte de fire jentene hele ettermiddagen i Oslo Spektrum, hvor de øvde inn nye trinn for å gjøre det minst mulig synlig at Geri mangler. For om programmet har tatt knekken på Ginger Spice, så er resten av Spice Girls i storslag. De fire andre jentene i «The Fab Five» møtte pressen i en lett spøkende og som vanlig supersjarmerende stil. Om Spice Girls er i ferd med å slå sprekker, så skjuler de det godt.

- Jo mer vi går gjennom, jo sterkere blir båndene oss imellom. Selvsagt er vi venner, sa de fire og la armene om hverandre for å understreke samholdet.

Nytt album

Spådommene om Spice Girls' framtid har vært mange og dystre, men aldri tidligere har skeptikerne sett så klare tegn på indre misnøye i gruppa. Det er fenomenet Spice Girls som har skapt suksessen, ikke de fem tilfeldige jentene som ble plukket ut gjennom en audition for to år og 35 millioner solgte plater siden. Nå kommer jentenes egne personligheter stadig tydeligere fram, men det ser ikke ut til å bekymre verken Scary Spice, Sporty Spice, Posh Spice eller Baby Spice. Snarere tvert imot.

- Alt vi har gjort fra første dag har vi stått 100 prosent inne for. At fansen i tillegg har likt det vi gjør er bare en bonus, sa Mel C og fortalte samtidig at de er i gang med nytt album.

- Det blir vårt tredje, opplyste Victoria.

- Albumet kommer til å bli ganske annerledes enn de to første. Vi vil gjøre mer individuelt, synge soloer, og kanskje invitere andre artister til å være med på duetter, sa Mel B.

- En av sangene skal handle om bryllupet til Victoria og David Beckham, erter Emma. En rødmende Posh Spice sitter målbundet tilbake i sofaen, mens munnrappe Mel B skynder seg å avkrefte ryktene om at hennes kjæreste, danseren Jimmy Gulzar, har fridd.

Kastet klærne

Geri Halliwell kommer fra et meget religiøst hjem, og foreldrene ble skilt da hun var ni. Etter college forsørget hun seg som vertinne i et tyrkisk TV-show, bartender og go-go-danser på Mallorca. Her kastet hun klærne som 19-åring og forsøkte å bruke nakenbildene for å få fart på karrieren. Etter at Spice Girls-eventyret begynte i april 1994 trenger hun ikke lenger å vifte med brystene for å få oppmerksomhet. Nå har hun fått andre problemer. Blant annet har tre av ekskjærestene hennes solgt intime detaljer til media.

Livet ble kanskje for sterkt krydret for Geri Halliwell?

BARE FIRE: Det var bare fire stykk Spice Girls som møtte fansen i Oslo i går. Men jentene avviser ryktene om oppløsning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer