Geris nye stil

For første gang snakker Geri «Ginger Spice» Halliwell ut etter at hun brøt med gruppa Spice Girls. - Bare fantasien setter grenser for hva jeg skal gjøre i framtida, sier hun.

Det er i damebladet Marie Claire Geri Halliwell nå velger å stå fram.

- Jeg er lykkeligere enn noensinne, forteller hun.

Hos Michael

Det er en ny «Ginger Spice» som framstår etter å ha feriert i George Michaels luksusvilla på den franske riviera. Nå viser hun seg for pressen usminket og kledd i enkle, svarte klær.

- Du lærer å kjenne deg selv først når du går ut av skallet - klær, sminke, hår og image, sier en ny og mer filosofisk rødtopp.

- Livet handler mer om lidenskaper enn om talenter. Man kan være verdens verste sanger- det spiller ingen rolle så lenge man gjør det med hjertet, sier hun om karrieren.

Man kan vel trygt si at hun har rett, ettersom ingen har beskyldt henne for å være en spesielt god sanger. Likevel har hun tjent 150 millioner kroner siden Spice Girls-suksessen begynte å rulle høsten 1996, og fram til hun hoppet av karusellen i slutten av mai.

Åpen framtid

Geri er svært optimistisk på egne vegne.

- Det er bare fantasien som setter grenser for hva jeg kan gjøre i framtida, sier hun.

STÅR FRAM:</B> I augustnummeret av Marie Claire forteller den avhoppede Spice Girl, Geri Halliwell, om sitt nye liv og sin nye, avsminkede stil.
STÅR FRAM:</B> I augustnummeret av Marie Claire forteller den avhoppede Spice Girl, Geri Halliwell, om sitt nye liv og sin nye, avsminkede stil.