Gert Nygårdshaug :på nettet

Alle Fredric Drum-fans kan glede seg over at bok nummer sju er å finne i hyllene. Gert Nygårdshaug kom til nettmøte på fødselsdagen sin, 22. mars. Les svarene!

Gert Nygårdshaug debuterte med diktsamlingen «Impulser» i 1966, og har siden opparbeidet seg en trofast leserskare.

Mystisk fisketur

Den nye boka om amatørdetektiven og restaurantinnehaveren Fredric Drum åpner dramatisk: Onkelen og Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen er i ferd med å dra inn en fin fjellørret da fiskestanga plutselig splintres i småbiter. Og dette er ikke på langt nær den eneste merkelige hendelsen. Les utdrag fra boka.

Samler og gastronom

I likhet med Fredric Drum er Nygårdshaug litt av en gastronom. Han er innehaver av en av Norges største sommerfugl-samlinger, og er leder i Norsk Telekortklubb. Mer om Nygårdshaug finner du på Dagbladet :litteraturs forfatterside og hans uoffisielle hjemmeside.

Ti Drum-bøker

Gert Nygårdshaug har gitt ut en rekke romaner og diktsamlinger, og i fjor kom dessuten en eventyrsamling fra hjemtraktene i Nord-Østerdalen. Hans nyeste utgivelse, «Den balsamerte ulven» er bok nummer sju i serien om Fredric Drum. I et tidligere møte med leserne i Dagbladet :på nettet avslørte Nygårdshaug at serien til slutt skal bestå av ti bøker.

NY FREDRIC DRUM-BOK: Gert Nygårdshaug svarer på lesernes spørsmål.