Gert Nygårdshaug :på nettet

Alle Fredric Drum-fans kan glede seg over at bok nummer sju er å finne i hyllene. Gert Nygårdshaug kom til nettmøte på fødselsdagen sin, 22. mars. Les svarene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gert Nygårdshaug debuterte med diktsamlingen «Impulser» i 1966, og har siden opparbeidet seg en trofast leserskare.

Mystisk fisketur

Den nye boka om amatørdetektiven og restaurantinnehaveren Fredric Drum åpner dramatisk: Onkelen og Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen er i ferd med å dra inn en fin fjellørret da fiskestanga plutselig splintres i småbiter. Og dette er ikke på langt nær den eneste merkelige hendelsen. Les utdrag fra boka.

Samler og gastronom

I likhet med Fredric Drum er Nygårdshaug litt av en gastronom. Han er innehaver av en av Norges største sommerfugl-samlinger, og er leder i Norsk Telekortklubb. Mer om Nygårdshaug finner du på Dagbladet :litteraturs forfatterside og hans uoffisielle hjemmeside.

Ti Drum-bøker

Gert Nygårdshaug har gitt ut en rekke romaner og diktsamlinger, og i fjor kom dessuten en eventyrsamling fra hjemtraktene i Nord-Østerdalen. Hans nyeste utgivelse, «Den balsamerte ulven» er bok nummer sju i serien om Fredric Drum. I et tidligere møte med leserne i Dagbladet :på nettet avslørte Nygårdshaug at serien til slutt skal bestå av ti bøker.

NY FREDRIC DRUM-BOK: Gert Nygårdshaug svarer på lesernes spørsmål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer