Get-kunder får se MAX-fotball

Endelig enighet mellom TVNorge og Get.

- TØFFE FORHANDLINGER: Administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme er glad for at kanalen har kommet til enighet med Get, men innrømmer at forhandlingene har vært harde. Foto: Scanpix.
- TØFFE FORHANDLINGER: Administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme er glad for at kanalen har kommet til enighet med Get, men innrømmer at forhandlingene har vært harde. Foto: Scanpix.Vis mer

TVNorge og Get enige om distribusjon. Get-kunder får igjen se TVNorge-kanalene MAX, FEM og The Voice, etter at distributøren og kanalen fredag ble enige om en avtale. FEM og The Voice forsvant fra skjermene til Get-kunder onsdag, da forhandlingene ikke førte fram.

Bruddet førte til at Get-kundene gikk glipp av privatlandskampen i fotball mellom Irland og Norge, som ble sendt på den ferske TVNorge-kanalen MAX.

Onsdag ble det også klart at MAX skal sende tippeliga-fotball ukentlig de neste to årene.

- Vanskelige forhandlinger Den nye avtalen sikrer Get-kunder tilgang til MAX, samt TVNorge HD, opplyste Get fredag. - Dette har vært vanskelige forhandlinger, men vi er glade for at vi endelig kom fram til en avtale som sikrer Gets kunder tilgangen til TVNorges kanaler. Med avtalen i boks kan Get sine kunder se fram til en fin TV-helg, med alle TVNorges kanaler tilgjengelig, sier administrerende direktør Gunnar Evensen i Get.

Forhandlingene mellom de to partene har foregått i lengre tid uten at de har klart å komme til enighet.

Get ønsket å tilby alle kanalene fra TV-Norge i sin grunnpakke, samt å legge enkeltkanaler utenom grunnpakken slik at seerne selv kan velge hvilke kanaler de ønsker. Harde krav TVNorge har på sin side krevd at Get måtte kjøpe alle kanalene samlet og det til en pris Get ikke ville gå med på.

 - Dette har vært tøffe forhandlinger, men vi er nå veldig glade for at vi har kommet til enighet med Get. Avtalen med Get er viktig og betyr at MAX nå er tilgjengelig for kundene hos alle de største distributørene i Norge, sier Harald Strømme, administrerende direktør i TVNorge.

(©NTB)