Get lansererer strømmetjeneste rett på boksen

... men bare med britiske drama- og krimserier.

BARE BRITISK: Kabel-tv-leverandøren Get lanserer nå strømmetjenesten Cirkus på sine bokser - en tjeneste som utelukkende inneholder britiskprodusert tv. Foto: Fra «Peaky Blinders»
BARE BRITISK: Kabel-tv-leverandøren Get lanserer nå strømmetjenesten Cirkus på sine bokser - en tjeneste som utelukkende inneholder britiskprodusert tv. Foto: Fra «Peaky Blinders» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Nettbaserte strømmetjenester som Netflix, Viaplay og HBO Nordic blir en stadig sterkere utfordrer til tradisjonell tv. Men fortsatt har tv-leverandører som Canal Digital, Altibox og Get et svært godt grep om det norske publikum - det er fortsatt ingen ting å si på folkets kjærlighet til linær tv-titting.

Mange kan likevel savne det beste fra to verdener i én og samme boks, noe Get i dag tar et begynnende grep om ved lansere en strømmetjeneste på sine tv-bokser.

Det er imidlertid ikke en av de innledende strømmetjenestene som fra og med i dag blir tilgjengelig for Gets 1,3 millioner kunder.

Inn fra sidelinjen kommer nemlig tjenesten Cirkus, som samler «det beste av britiske drama- og krimserier» - og bare det.

49 kroner måneden - Cirkus er «The Best of British TV», et underholdningsunivers med hele sesonger av de beste og mest populære britiske tv-seriene. Er du glad i velprodusert tv-underholdning fra de britiske øyer er Cirkus obligatorisk, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get i en pressemelding.

Tjenesten, som fram til nyttår er gratis for alle Get-kunder (og 49 kroner måneden etter det) skal etter planen til enhver tid ha 300 timer underholdning tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer