Ghost Rider

Mark Steven Johnson har ødelagt enda en Marvel-serie.

FILM: Etter at Mark Steven Johnson har ødelagt både «Daredevil» og «Elektra» burde jeg visst bedre, men jeg så faktisk frem imot «Ghost Rider». Jeg mener, kan en film om dødens budbringer, som cruiser rundt på en ildsprutende chopper, slå feil? Så definitivt.

Hadde det ikke vært for det amerikanske kinopublikummet kunne Nicholas Cage spikret igjen karrierekista, men etter premieren i USA topper «Ghost Rider» kinolistene.

«Ghost Rider» er basert på Marvel-tegneserien med samme navn, og handler om stuntkjøreren Johnny Blaze som selger sjelen sin til satan. Serien ble første gang publisert i 1973, og har bygget seg opp en kraftig fanskare - deriblant Cage. Men ikke alle tegneserier gjør seg på lerretet. Filmen stinker av lavkvalitet, og faktisk går overnevnte filmer, «Elektra» og «Daredevil», den en høy gang. Demonene er som hentet fra tv-serien «Charmed», og mr. Ghost Rider-himself minner om en dårlig Terminator-parodi. Spesielt fryktinngytende er han ikke. Ikke i det hele tatt faktisk. Latterlig er vel stikkordet. Det eneste positive å si er at kvaliteten tidvis når det absolutte lavmål, noe som igjen bidrar til latter fra publikum. Hvor er Ghost Busters når vi trenger dem?