«Ghost Shark» overgår historiens beste, dårligste film

Glem «Sharknado», «Ghost Shark» er den nye filmen folk elsker å hate.

(Dagbladet): En drøy måned etter at filmen som ble kåret til historiens beste, dårligste film, grøsseren «Sharknado» hadde premiere, kommer det nå en ny hai-film, som visstnok skal være enda dårligere.

«Sharknado» ble raskt en snakkis på sosiale medier, og ble både hyllet og slaktet for sin spesielle handling. Filmen tar nemlig for seg en tornado full av haier, som sørger for at de menneskeetende kjempefiskene kommer haglende fra himmelen - til folks store skrekk.

Hevngjerrig hai Det er den amerikanske kabeltv-kanalen SyFy som står bak produksjonen av de to skrekkfilmene, og «Ghost Shark» har premiere på kanalen i kveld.

Den mye omtalte filmen handler om en hvithai som vender tilbake fra de døde for å ta hevn på menneskerasen, etter å ha blitt drept og torturert av en fisker.

Og så lenge man er i nærheten av vann, enten det er i et badekar eller regnvær, så kan den hevngjerrige spøkelseshaien dukke opp. Traileren viser til og med en dame som blir spist da hun putter hånda ned i en bøtte med vann for å vaske en bil.

Snakkis på nett Mens «Sharknado» ble slaktet i sosiale medier ser det ut til at folk er mer positive til «Ghost Shark». På Twitter bugner det av meldinger fra amerikanere som gleder seg til å se filmen på TV i kveld.

Da «Sharknado» hadde premiere kunne Twitter fortelle at det kom 5000 meldinger i minuttet på det meste som omhandlet filmen, og mange var da usikre på om den var ment som en spøk eller ikke:

«Dette er en spøk? Vær så snill, la det være en spøk»

HAI-TORNADO: Filmen «Sharknado» hadde premiere på TV-kanalen SyFy tidligere i sommer, og handler om en tornado full av levende, blodtørstige haier. Foto: Stella Pictures
HAI-TORNADO: Filmen «Sharknado» hadde premiere på TV-kanalen SyFy tidligere i sommer, og handler om en tornado full av levende, blodtørstige haier. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Når jeg trodde filmideer ikke kunne bli verre, så kommer Sharknado».

Så da gjenstår det bare å se om «Ghost Shark» viser seg å være enda verre enn historiens hittil beste, dårligste film, se traileren over og døm selv.