Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Ghostbusters» er tilbake - nå med kvinnelige spøkelsesjegere

Se den rykende ferske traileren.

(Dagbladet): I 1984 kom den første filmen i humorserien om «Ghostbusters». Den ble en stor suksess, og i 1989 kom oppfølgeren.

De to filmene tok for seg et team med parapsykologer i New York som jaget byen rundt etter spøkelser og overnaturlige fenomener.

Den gang var det Bill Murray, Dan Aykroyd og Harold Ramis som spilte hovedrollene i filmene. Nå, over 30 år seinere, er spøkelsesjegerne tilbake.

Denne gangen er alle kvinner.

Stjernenavn I den ferske traileren til filmen som foreløpig har fått tittelen «Ghostbusters 3» ser vi store stjerner som Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon løpe New York rundt i jakt på det som har blitt en spøkelsesepidemi.

Ifølge traileren blir filmen først å se i sommer. Da skal den vises på kino i 3D.

Det har lenge versert rykter om at spøkelsesjegerne denne gangen skal spilles av kvinner. I januar i fjor kom bekreftelsen fra regissør Paul Feig.

Feig har tidligere laget blant annet «Bridesmades» og er kjent for å besette kvinner som hovedrolleinnehavere i verkene sine.

Han skrev da at filmen kommer til å ha premiere 22. juli 2016, men ifølge Entertainment Weekly har den amerikansk premiere 15. juli.

- Herregud, hun er morsom Før det ble kjent at hovedrollene hadde gått til damer, var det mange som spekulerte i hvorvidt ryktene hadde noe i seg.

«Ghostbusters»-skuespiller Bill Murray var blant dem.

- Jeg synes det høres bra ut. Jeg ville ha dratt for å se den filmen, og de hadde sikkert hatt bedre drakter også. Melissa (McCarthy) ville ha vært en spektakulær Ghostbuster. Og Kristen Wiig er så morsom - herregud, hun er morsom. Også liker jeg Linda Cardellini (fra bla. «Freaks and Geeks») veldig godt. Og Emma Stone er morsom. Det er mange morsomme jenter der ute, har han tidligere sagt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media