Ghostbusters vender tilbake

Vi har sett på spillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SNIKTITT: Spillere verden over har sittet i helspenn i en tidsalder i håp om å få se en spillversjon av de ikoniske Ghostbusters-filmene. Ventetiden har vært drøy, men i fjor høst kom annonseringen man har ventet så lenge på - Ghostbusters: The Video Game kommer 19. juni 2009 — 25 år etter at den første filmen hadde premiere. Prosessen har vært lang og konfliktfylt, og begynte med at utviklerselskapet Zootfly startet på en ulisensiert utgave de ble nødt til å gjøre om til et selvstendig konsept etter krav fra lisenshaverne.

Interessen for Zootflys versjon var likevel fantastisk, noe som førte til at Terminal Reality (som står for versjoner for PC, Xbox 360 og Playstation 3) og Red Fly Studios (Wii- og Playstation 2-utgavene) i samråd med Sega og Atari begynte på en offisiell utgave.

Stødig fortsettelseHistorien fra de to foregående filmene fortsetter i spillet, og handlingen finner sted i New York i 1991. Man styrer en blodfersk rekrutt som blir satt til å teste det nye, eksperimentelle utstyret til teamets utstyrsfiklere Ray og Egon. Den paranormale aktiviteten i byen har nådd nye høyder, og et mer variert arsenal er nødvendig for å kunne håndtere de rykende ferske problemene som har oppstått. Med det utgangspunktet blir man dratt gjennom et faretruende presist modellert New York på jakt etter slemminger i alle former, farger og fasonger. I samråd med ens medhjelpere i resten av spøkelseutryddelseslaget, så klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer