- Gi Brooke Shields en sjanse

«Sex og singelliv»-kopi har premiere i kveld.

LEPPESTIFTGJENGEN:  Lindsay Price som Victory, Brooke Shields som Wendy, Kim Raver som Nico. Foto: Stella Pictures
LEPPESTIFTGJENGEN: Lindsay Price som Victory, Brooke Shields som Wendy, Kim Raver som Nico. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 TV: 2008 var et dårlig år for karrierekvinner. Interessen var laber, skulle det vise seg. Spørsmålet på alles glinsende lepper på vårparten, var: Finnes det et liv etter «Sex og singelliv»? Svaret var nedslående — «Cashmere Mafia» fikk leve i én sesong, mens «Lipstick Jungle» måtte trekke inn albuene etter to.

De eneste som klarte seg bra i fjor var Carrie Bradshaw og gjengen, på kino. Snufs. På tide å trøstekjøpe sko.

Star mot Bushnell TV3 viste oss de sju episodene i «Cashmere Mafia» for ett år siden. Nå prøver de seg igjen, med 20 episoder «Lipstick Jungle». Mens førstnevnte var flat satire, er kvinnene i leppestiftjungelen mer interessante å følge.

Begge seriene har sin bakgrunn i at produsent Darren Star ville lage en oppfølger til «Sex og singelliv» sammen med forfatter Candace Bushnell. Men prosjektet ble lagt på hylla og Star utviklet kasjmirgjengen, mens Bushnell laget tv-serie av sin roman «Lipstick Jungle» annetsteds.

Og kanskje er det Bushnell som utgjør forskjellen, siden hennes serie har sjarm og dessuten mer substans, det vil si at de seriøse øyeblikkene virker troverdige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer