Gi oss klimakset vi ønsker oss, og hele Norges favoritt-nittiniere fortjener: «SKAM: The Movie»

Fjerde sesong blir den aller siste.

SLUTT FOR SKAM: NRK er ordknappe med årsaken til at serien ikke fortsetter. Kanskje ble de eskalerende forventningene etter hvert lammende for kreativiteten. Å klare å toppe seg selv tre sesonger på rad er et stort nok kunststykke som det er. For hver gang man lykkes øker sjansen for at man ikke vil treffe blink neste gang. FOTO: NRK
SLUTT FOR SKAM: NRK er ordknappe med årsaken til at serien ikke fortsetter. Kanskje ble de eskalerende forventningene etter hvert lammende for kreativiteten. Å klare å toppe seg selv tre sesonger på rad er et stort nok kunststykke som det er. For hver gang man lykkes øker sjansen for at man ikke vil treffe blink neste gang. FOTO: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KOMMENTAR: Fredag formiddag, mens Norge allerede var i ferd med å gli inn i påskemodus, tok hun oss på senga igjen.

Samtidig som den etterlengtede (og kruttsterke) traileren for sesong 4 av «SKAM» ble sluppet uten forvarsel, og avslørte at det omsider var Sana som skulle få sin historie fortalt, ble det også annonsert at sesong fire blir et endelig punktum for serien.

Det er få som er like gode til både å overraske oss, gi oss akkurat det vi vil ha, og rive ut hjertene våre på én og samme tid, som «SKAM»-skaper Julie Andem.

Joda, det finnes langt større tragedier å gråte over i verden i dag, og at en serie får lov å gå inn i historien på sine egne premisser er i utgangspunktet en bra ting. Men når et fenomen som treffer så mange, på en så grunnleggende måte, på tvers av alle demografier, brått skal rives fra oss, er det naturlig at det ikke går upåaktet hen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer