Gi oss mindre kjendissladder

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg er veldig glad jeg ikke er 14 lenger. Det kan vel ikke være tvil om at det er vanskeligere å være ungdom nå, enn for bare ti år siden. Hver dag spyttes det ut latterlige artikler om hvordan du og jeg skal se ut, og hvordan vi lettest kan ligne mer på Kate Moss og David Beckham. Det er omtrent ingen artikler som skriker ut: ”Du er bra, vær som du er. Når du er som du er, liker vi deg best!”

Jeg finner ingen argument for at det kan være positivt å lese kjendissladder. Bygger det oss opp? Nei, vi vet vel innerst inne alle sammen; det gjør ikke det. Er det et mål å bli mer lik kjendisene? Slik jeg opplever det lever kjendisene mer umoralske liv enn gjennomsnittet. Hvor ofte hører vi ikke om intriger, pengesløseri, sjalusi og altfor mange skilsmisser? Skilsmissetallene er nok høyere blant kjendisene enn blant folk flest. Hvorfor er det sånn? Det virker også til å være mange flere som doper seg i kjendismiljøene enn blant folk flest også.

Selv prøver jeg ikke aktivt å oppsøke nyheter (les: ”sladder”) om kjendisene. Men for at jeg skal få med meg nyheter jevnlig, er det ikke til å unngå. Hver eneste nyhetsside på nettet har kjendiser på framsiden, eller som linker på sidene med gode nyhetsartikler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer