Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gi oss ros og ris for nytt design

Dagbladet.no vasker artiklene.

Som vi annonserte i går, la vi i dag om designet på våre artikler.

Det er journalistikken, altså innholdet i sakene, som er det viktigste for enhver avis. Det vi har forsøkt å gjøre nå, er å gi innholdet i den saken du leser mer oppmerksomhet.

Det forsøker vi å gjøre ved å ta bort svært mye av det som ligger rundt artiklene, og gi mer plass til bilder, video, kart og tekst.

Etter at vi la ut en dummy av det nye designet i går har jeg fått noen titalls hyggelige epost med ros og forslag til justeringer.

I tillegg har dere lesere gitt oss grundig tilbakemelding under artikkelen.

Becker skriver blant annet:

Etter mange år, siden webbens begynnelse, med små bilder og liten vekt på visuell journalistikk, er det flott at dere nå setter foto/vide-journalistikken så synlig og prioritert.

Kenneth Johnsen skriver:

NYTT DESIGN PÅ ARTIKLENE:  Fra klokka 15 i dag la vi om designen på artikler på Dagbladet.no.
NYTT DESIGN PÅ ARTIKLENE: Fra klokka 15 i dag la vi om designen på artikler på Dagbladet.no. Vis mer

Når det gjelder layout så har Dagbladet alltid vært min favoritt. Gleder meg nå over større bilder og video i artiklene deres. Med tanke på at de fleste som nå er på internett sitter på bredbåndslinjer med ganske stor kapasitet så er det på tide at vi får større og flere bilder og videoklipp.

Og der er noen lesere som ikke liker debattsystemet, andre liker det veldig godt, og noen påpeker at VG Nett åpenbart også må gjøre noe riktig, siden de er større enn Dagbladet.no på nett.

Og alle har kanskje rett her.

Det vi har fjernet, er venstremenyen på artiklene, en god del innhold som de fleste overså i høyremargen, og noen annonser nede til venstre og nederst i sakene.

Vi justerer hele veien, så gi oss tilbakemelding på hva dere liker og ikke liker, og kom gjerne med forslag i kommentarfeltet under, eller send meg en epost.

Slik så vi ut i oktober 2000.

Slik så vi ut i oktober 2002

Slik så vi ut i oktober 2004

DAGBLADET OKTOBER 2004:
DAGBLADET OKTOBER 2000: Det har skjedd litt på designfronten siden 2000.
DAGBLADET OKTOBER 2002:
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media