Giertsen i bokform

Thomas Giertsen debuterer som forfatter. I september kommer bokutgaven av suksess-showet «Thomas Giertsen tar pirattaxi, men er likevel levende».

Hele 90000 mennesker så Thomas Giertsen ta pirattaxi på Chateau Neuf i Oslo, og nå får alle som ikke så showet sjansen til å lese boka. Det var Aschehoug forlag som tok kontakt med Thomas Giertsen. Boka får samme tittel som showet.

- Vi vet at Thomas Giertsen er populær, og er overbevist om at mange vil være interessert i å ta et nærmere blikk på tekstene, som både er morsomme og underfundige, sier redaktør for Fakta-avdelingen, Harald Engelstad, til Aftenposten Aften.

Thomas har selv skrevet om tekstene fra showet, i samarbeid med Eilif Skodvin, Henrik Elvestad og Espen Eckbo, og boka blir illustrert med bilder fra forestillingen. I tillegg trykkes en del av avisartiklene Thomas Giertsen tok for seg under showet.

Tross selvpålagt mediepause er Thomas Giertsen i vinden som aldri før. I høst er han tilbake med nytt show på TVNorge sammen med blant andre Espen Eckbo. Showet har fått navnet «Thomas Live».

FORFATTERDEBUTT: I september debuterer Thomas Giertsen som forfatter, med bokutgaven av showet «Thomas Giertsen tar pirattaxi, men er likevel levende.»