Gift mann i trøbbel

Sentimentalt og klissete om fraskilt og nygift mann. Les flere bokanmeldelser

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Tony Parsons er den engelske arbeiderklassegutten som for over 25 år siden ble pønkjournalist, for så å gjenoppstå som suksessforfatter av en myk (og sterkt selvbiografisk) roman om en alenefar. Det var «Mann og gutt», en underholdende og ganske klok roman, som kom på norsk for to år siden.

Kaotisk

Nå kommer fortsettelsen, «Mann og kone», og den holder på ingen måte samme nivå. Det er en sentimental og til tider nærmest klissete fortelling om en mann med et kaotisk følelsesliv.

Harry Silver har giftet seg med sin nye, amerikanske flamme Cyd. Han har problemer med å innrette seg, og det går heller ikke så bra med rollen som stefar for prøvelsen Peggy. Samtidig fortsetter dragkampen mellom Harry og ekskona Gina om 7-åringen Pat.

Dette er nærmest dagligdagse problemer for moderne menn, det ofte disharmoniske samspillet mellom min og din og vår familie hvor balansegangen foretas på slakk line. Den største trusselen er at Gina og hennes nye mann Richard («denne køddeballen») bestemmer seg for å flytte til USA. Men Harry klarer å lage mer rot: Han møter endelig drømmekvinnen, nemlig, og det er verken Cyd eller Gina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer