Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gifteklare Kim Kardashian på besøk hos Vera Wang

Jakter den perfekte brudekjolen hos stjernedesigneren Vera Wang.

BRYLLUPSKLAR: Reality-stjerne Kim Kardashian jakter på perfekt kjole til sitt bryllup i august.  Foto: AP Photo
BRYLLUPSKLAR: Reality-stjerne Kim Kardashian jakter på perfekt kjole til sitt bryllup i august. Foto: AP Photo Vis mer

(Dagbladet): Realitystjernen Kim Kardashian (30), som er kjent for sin formfulle kropp, forbereder seg til bryllupet sitt som skal stå i august.

Hennes utvalgte er basketspilleren Kris Humphries (26).

De to hadde vært et par i seks måneder da Humphries fridde - og fikk ja - forrige måned.

På jakt etter brudekjole?
Og det kan nå virke som stjernen, blant annet kjent fra virkelighetsserien «Keeping up with the Kardashians» og «Dancing with the Stars», har startet jakten på den perfekte brudekjolen.

Kardashian har forsøkt å holde jakten hemmelig, men tirsdag besøkte hun en Vera Wang-butikk i New York, kanskje for å se på brudekjoler, skriver Daily Mail.

Bilder som avisen har publisert viser også Kardashian vandrende i New Yorks gater sammen med selveste kjendisdesigner Vera Wang.

Ifølge nettstedet Radar Online skulle Kardashian etter shoppingen nemlig være med for å feire bursdagen til den populære klesdesigneren, som fylte 62 år i går.

Kjendisenes favoritt Wang designet nylig brudekjolen til Kims søster, Khloe Kardashian.

Den kinesiske suksessdesigneren Vera Wang skal være favorittdesigneren til en rekke kjendisbruder.

Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Ivanka Trump, Jennifer Garner og Chelsea Clinton skal alle ha giftet seg i Wang-kjole, ifølge Daily Mail.

KLOKKENE RINGER: Kim Kardashian og forloveden Kris Humphries viste seg første gang som forlovet par i Monaco i mai. Foto:EPA.
KLOKKENE RINGER: Kim Kardashian og forloveden Kris Humphries viste seg første gang som forlovet par i Monaco i mai. Foto:EPA. Vis mer