Gifter seg - igjen

Britney Spears skal gifte seg, denne gang med Kevin Federline.

(Dagbladet.no): Oops I did it again, sang Spears og havnet på toppen av alle hitlister. Nå lever hun opp til sangtittelen ved å forlove seg, og dermed trolig gifte seg igjen. Spears skapte overskrifter da hun i fylla giftet seg med barndomskameraten Jason Alexander i Las Vegas. I overkant av to døgn senere var ekteskapet annullert, og barndomsvennen skulle få en fet sportsbil som kompensasjon for alt bryderiet med mediadekningen.

Britney og Kevin skal nå ha flyttet sammen etter at hun skadet seg i foten under et videoopptak for noen uker siden. Kevin var med Spears da hun hadde konsert i Oslo tidligere i vår. De ble sett kyssende på balkongen på Grand Hotel i Oslo midt på natta etter konserten i Oslo Spektrum.

En talsperson fra Spears plateselskap bekrefter at de to er forlovet. Kevin skal nylig å ha blitt far, men har dumpet moren til sitt barn, til fordel for Spears.

IKKE LENGER SINGEL:</B> Britney Spears vil prøve å være gift en gang til. Så spørs det da om det holder lenger enn 55 timer, som sist gang.