Gifter seg i kveld?

Hete rykter om Brad Pitt og Angelina Jolie.

(Dagbladet.no): Ryktene om at kjendisparet skal gifte seg ved Comosjøen i Italia denne helga skjøt fart da borgermesteren i Cernobbio fortalte at hun er bedt om å være klar til å jobbe i kveld.

Det har tidligere vært snakk om at Jolie og Pitt skal vies av Simona Saladini, og nå fyrer hun selv opp under ryktene.

- Jeg har vært borgermester siden 2003, og dette vil i så fall bli det mest kjente paret som har giftet seg her, sier hun til nyhetsbyrået AP, som til alt overmål treffer henne hos frisøren.

Hun bekreftet samtidig at politiet i kommunen er satt i høyere beredskap.

I tillegg er det leid inn et privat vaktselskap for å passe på villaen til George Clooney, som er nevnt som et mulig sted paret skal gifte seg.

Bedt om å hjelp

Saladini sier at de eneste som er registrert til vielse i kommunen, er et eldre par i byens rådhus, men at hun er klar til å steppe inn for å vie Jolie og Pitt på to timers varsel.

Den til tider svært frittalende borgermesteren har tidligere sagt at hun ble kontaktet av et byrå i november eller desember.

SUPERPARET: Angelina Jolie og Brad Pitt venter barn i sommer. Mange lurer på om de skal gifte seg denne helga. Foto: Scanpix/AP
SUPERPARET: Angelina Jolie og Brad Pitt venter barn i sommer. Mange lurer på om de skal gifte seg denne helga. Foto: Scanpix/AP Vis mer

Da ble hun spurt om kommunen kunne være behjelpelige med å finne egnede steder til bryllupet til en berømt skuespiller, som hadde spilt inn en film i Villa Erba i byen.

- Dermed tenkte jeg på «Oceans 12» og de fortalte med at skuespilleren var Brad Pitt, sier hun til AP.

Hvis det virkelig er kjendisbryllup i byen, ser det ut til at det blir fulgt av svært få prominente gjester. Cernobbio er invadert av pressefolk, og ingen av dem har så langt sett en eneste kjendis.

Nedringt

Dagbladet.no snakket med kommunens presseansvarlig, Guiseppe Salvioni, onsdag denne uka.

Han er blitt nedringt av mediene den siste tida.

- Pressen ringer fra Paris. Pressen ringer fra New York. Og nå ringer pressen fra Oslo? Dette har gått for langt. Dette var et lite snøfnugg. Nå har det blitt et snøras - en katastrofe, fortvilte han.

- Vær så snill å ikke ring meg hele tiden. Jeg orker snart ikke mer.

Agentene til Pitt og Jolie har ikke kommentert bryllupsryktene.

ELLER HER?: Pressen stimler sammen rundt villaen til George Clooney.
VIES HER? Villa d\'Este er et av verdens mest luksuriøse hoteller, og er også nevnt som et sted dit vielsen kan være lagt.