Gifter seg på TV

Ungkarskvinnen sa ja til pengene.

Det er Trista Rehn det er snakk om, den første kvinnen som fikk sin partner på TV i den amerikanske versjonen av «Ungkarskvinnen», «Bachelorette».

7 millioner

Etter mye tvil og klinetesting med de 24 forskjellige kjekkasene som ville ha Trista, bestemt hun i siste episode seg for en myk og glad brannmann som likte å skrive dikt. Ryan Sutter fridde og fikk ja mens tårene skvatt.

Programmet gikk på amerikanske skjermer i mai, og etter at kjærlighetsparet ble sammen på TV har de blitt superkjendiser i USA. Derfor er det ikke snakk om å la bryllupet mellom dem gå upåaktet hen.

TV-kanalen ABC har kjøpt hele bryllupet for 7 millioner kroner, skriver The Smoking Gun. Og da får de vise det live på TV med sendestart 26. november. ABC har satt av fire timer til giftemålet, og det skal gå over tre epiosoder!

To brudekjoler

Trista skal bruke to forskjellige brudekjoler i showet/bryllupet.

- Jeg ønsker meg en prinsesseaktig kjole til mottakelsen og seremonien. Og så ønsker jeg en annen kjole som jeg kan danse i, forklarer ungkarskvinnen som til daglig jobber som fysioterapaut.

Utdrikningslagene er allerede over. Trista og Ryan valgte den karibiske øye St. Martin for festene.

Trista og Ryan er de eneste av TV-parene som har funnet lykken i programserien, som har skapt fire par til sammen. De andre parene har hatt til dels hatt opprivende brudd, som vi også har fått høre om på TV.

Så får vi se da, hvordan det går med den norske versjonen. Max Marius Almaas skryter ihvertfall av at han er veldig forelsket for tida.

<B>JA!:</B> I «Ungkarskvinnen» friddde Ryan til Trista i siste episode.
OG NÅ FÅR VI SE BRYLLUPET:</B> I vinter får vi se dem si ja til hverandre på TV.