- Gifter seg

Du er muligens for sent ute til å kapre drømmepiken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jennifer Lopez er forelsket i Chris Judd, som er danser i backing-bandet hennes, ifølge Dotmusic.

Det har gått bare tre måneder siden hun og rapperen Puff Daddy gjorde det slutt. I forrige uke skal Judd ha fridd til Jennifer på en grillfest i Los Angeles. Hun har svart ja.

Paret har ennå ikke satt noen dato for bryllupet. Lopez venter på forlovelsesringen, som skal være diamantbesatt og gravert med initialene JCJ. Det står for Jennifer Chris Judd.

Den engelske tabloiden The Sun spekulerer i om Jennifer har foretatt en kjæreste-overlapping. Avisen skriver at paret møtte hverandre i hemmelighet seks måneder før det ble slutt med Puff Daddy.

Giftemålet vil bli det andre for Jennifer. I 1997 giftet hun seg med den blakke, cubanske servitøren Ojani Noas. Ekteskapet endte i skilskisse etter bare 12 måneder.

Kjærligheten blomstrer nok ekstra sterkt, etter at Jennifer reddet kjæresten fra den sikre kvelningsdød i forrige uke. De to var ute og spiste da Chris satte maten i halsen. Lopez holdt seg helt kald og tok det kjente Heimlich-grepet slik at matbiten løsna, ifølge Ananova.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer