- Gifter seg

Du er muligens for sent ute til å kapre drømmepiken.

Jennifer Lopez er forelsket i Chris Judd, som er danser i backing-bandet hennes, ifølge Dotmusic.

Det har gått bare tre måneder siden hun og rapperen Puff Daddy gjorde det slutt. I forrige uke skal Judd ha fridd til Jennifer på en grillfest i Los Angeles. Hun har svart ja.

Paret har ennå ikke satt noen dato for bryllupet. Lopez venter på forlovelsesringen, som skal være diamantbesatt og gravert med initialene JCJ. Det står for Jennifer Chris Judd.

Den engelske tabloiden The Sun spekulerer i om Jennifer har foretatt en kjæreste-overlapping. Avisen skriver at paret møtte hverandre i hemmelighet seks måneder før det ble slutt med Puff Daddy.

Giftemålet vil bli det andre for Jennifer. I 1997 giftet hun seg med den blakke, cubanske servitøren Ojani Noas. Ekteskapet endte i skilskisse etter bare 12 måneder.

Kjærligheten blomstrer nok ekstra sterkt, etter at Jennifer reddet kjæresten fra den sikre kvelningsdød i forrige uke. De to var ute og spiste da Chris satte maten i halsen. Lopez holdt seg helt kald og tok det kjente Heimlich-grepet slik at matbiten løsna, ifølge Ananova.

Judd hjelper også Jennifer. Han skal regissere hennes to neste musikkvideoer, selv om han ikke har noe erfering fra slikt arbeid. Latino-baben vil at kjæresten skal ta en mer aktiv del i hennes karriere.

Snart blir de to et par både i forretninger og kjærlighet.

<B>SNART EKTEFOLK:</B> Jennifer Lopez og kjæresten Chris Judd på Oscarutdelingen i mars.