Gifter seg

Kylie Minogue har funnet mannen i sitt liv.

(Dagbladet.no): Det var den australske poppdiavens søster, Dannii Minogue som slapp nyheter til britisk presse i helgen. Avisa News of the World skriver at det var 35 år gamle Kylie som til slutt måtte fri til sin tre år eldre franske kjæreste Olivier Martinez. De skal ha vært sammen ett års tid. Nå diskuterer de hvor vielsen skal finne sted. Kanskje blir det Sydney eller kjærlighetens by Paris.

Uansett, et bryllup med Minogue er ventet å trekke journalister og fotografer i hopetall og selvsagt også andre kjendiser. Det er ventet at bryllupet står i juni i år.

Kylie Minogue slo først igjennom som såpestjerne i den australske fjernsynsserien «Neighbours». Den berømte produsenttrioen Stock, Aitken og Waterman gjorde henne senere til bestselgende plateartist. Etter noen anonyme år med stempel som fallert stjerne, kom hun tilbake blant annet med Robbie Williams.

(NTB/Dagbladet.no)

AVSLØRTE SØSTEREN:</B> det var Kylies lillesøster, Dannii Minogue som sprakk nyheten om søsterens gifteplaner. Dannii er også er suksessfull sanger, om enn ikke så stor som Kylie.
I TYSKLAND:</B> Dette bildet er fra forrige uke da Kylie Minogue opptrådte på tysk fjernsyn.