Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Giftet oss med groupiene

Foo Fighters byttet aldri ut groupies med barn og familie. De giftet seg med dem.

GIFT MED GROUPIE: Dave Grohl fra Foo Fighters på fest sammen med kona Jordyn Grohl. Foto: Scanpix/AP Photo/Jacquelyn Martin
GIFT MED GROUPIE: Dave Grohl fra Foo Fighters på fest sammen med kona Jordyn Grohl. Foto: Scanpix/AP Photo/Jacquelyn Martin Vis mer

Det amerikanske rockebandet Foo Fighters, med vokalist og gitarist Dave Grohl (42) i spissen, ga tidligere denne måneden ut sitt syvende studioalbum «Wasting Light».

Godt gift Mesteparten av bandet er nå i 40-åra, har gifta seg og fått barn. I et intervju med magasinet Mag forteller Grohl at farsrollen har forandret ham.

- Å bli far har forandret veldig mye. Jeg blir plutselig bekymret for helt andre ting. Man begynner å se ting annerledes og foretar andre beslutninger, sier Grohl til Mag.

Selv om Foo Fighters-vokalisten er godt gift med kona Jordyn Grohl, byttet bandet aldri ut groupies med barn og familie.

- Haha. De er ikke byttet ut. Vi giftet oss dem og fikk barn med dem. For å være ærlig: Hvis man balanserer rollen som musiker med familielivet, er det helt fantastisk, sier Grohl til magasinet.

Abba-fan Den tidligere Nirvana-trommisen framstår kanskje ikke som en klassisk Abba-fan, men har tidligere fortalt at han elsker store refreng og var inspirert av den svenske hitmaskinen på Foo Fighters' siste album.

-Jeg elsker «crazy-ass», disharmonisk, forvridd rock. Men jeg elsker også Bee Gees og Abba - band som har poprefreng som bare blir større og større, sa han til Daily Star.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media