GIFT MED GROUPIE: Dave Grohl fra Foo Fighters på fest sammen med kona Jordyn Grohl. Foto: Scanpix/AP Photo/Jacquelyn Martin
GIFT MED GROUPIE: Dave Grohl fra Foo Fighters på fest sammen med kona Jordyn Grohl. Foto: Scanpix/AP Photo/Jacquelyn MartinVis mer

- Giftet oss med groupiene

Foo Fighters byttet aldri ut groupies med barn og familie. De giftet seg med dem.

Det amerikanske rockebandet Foo Fighters, med vokalist og gitarist Dave Grohl (42) i spissen, ga tidligere denne måneden ut sitt syvende studioalbum «Wasting Light».

Godt gift Mesteparten av bandet er nå i 40-åra, har gifta seg og fått barn. I et intervju med magasinet Mag forteller Grohl at farsrollen har forandret ham.

- Å bli far har forandret veldig mye. Jeg blir plutselig bekymret for helt andre ting. Man begynner å se ting annerledes og foretar andre beslutninger, sier Grohl til Mag.

Selv om Foo Fighters-vokalisten er godt gift med kona Jordyn Grohl, byttet bandet aldri ut groupies med barn og familie.

- Haha. De er ikke byttet ut. Vi giftet oss dem og fikk barn med dem. For å være ærlig: Hvis man balanserer rollen som musiker med familielivet, er det helt fantastisk, sier Grohl til magasinet.

Abba-fan Den tidligere Nirvana-trommisen framstår kanskje ikke som en klassisk Abba-fan, men har tidligere fortalt at han elsker store refreng og var inspirert av den svenske hitmaskinen på Foo Fighters' siste album.

-Jeg elsker «crazy-ass», disharmonisk, forvridd rock. Men jeg elsker også Bee Gees og Abba - band som har poprefreng som bare blir større og større, sa han til Daily Star.