Giftet seg med sekretæren

Den italienske operastjernen Luciano Pavarotti fikk ja fra sin tidligere sekretær, 34-årige Nicoletta Mantovani.

Paret har vært sammen siden midten av 1990-tallet og ble for et knapt år siden foreldre til Alice, som nå er 11 måneder. Bryllupet fant sted i sangerens hjemby Modena og blant de flere hundre gjestene var blant annet rockestjernene Bono og Sting, samt fotballspilleren Alessandro Del Piero.

Flokker med lokale innbyggere hadde samlet seg for å se brudeparet lørdag formiddag. Mantovani ankom i en limousin som var pyntet med rosa blomster. Rosa var også kjolene til bruden og datteren Alice. Pavarotti selv ankom med sitt brede smil og den særegne panama-hatten.

Den 68 år gamle tenoren ville ikke selv underholde i bryllupet, men overlot oppgaven til operakollega Andrea Bocelli som sang Ave Maria under den borgerlige seremonien. Selve festen foregikk i et stort telt som var satt opp i Modenas bypark.

Pavarotti har tidligere vært gift i 37 år og har tre døtre med sin tidligere kone. Etter at forholdet til Mantovani ble kjent i 1996, skilte han seg.

De to traff hverandre da Mantovani fortsatt var student. Som Pavarottis personlige assistent hjalp hun ham med å gjenoppta sangkarrieren etter en hofteoperasjon i 1998.

(NTB-Reuters)

GIFTET SEG: Luciano Pavarotti giftet seg med sin tidligere sekretær.