Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jeremy Clarkson «The Grand Tour»:

Gigantisk Jeremy Clarkson-hode fraktes rundt på veiene

Gir fansen hodebry. 

STATUE: En gigantversjon av den britiske bilprogramlederen Jeremy Clarksons hode skaper hodebry for fansen. FOTO: Wenn / NTB Scanpix
STATUE: En gigantversjon av den britiske bilprogramlederen Jeremy Clarksons hode skaper hodebry for fansen. FOTO: Wenn / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gigantisk skulptur av den britiske bilprogramlederen Jeremy Clarksons hode har fått amerikanske bilister til å sperre opp øynene. Hodet, som er rundt 2,4 meter høyt, er spent fast på en lastebil og fraktet rundt på veiene staten Washington, skriver The Independant.

Årsaken er uklar, men ifølge avisen kan det dreie seg om et reklamestunt.

Flere brukere på nettsamfunnet Reddit har også pekt på at Amazon Prime, som viser bilprogrammet «The Grand Tour», ligger i Seattle, som dermed kanskje kan være gigahodets endestasjon.

Nylig hadde Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond premiere på det nye bilshowet «The Grand Tour». Bilentusiastene er også kjent for programmet «Top Gear», som var programledere for fra 2002 til 2015.

En rekke Twitter-brukere har nå tatt til nettsamfunnet for å dele det spesielle synet, og diskusjonen går varmt.

«Kjører gjennom Washington. WTF? Er det Jeremy Clarkson som ser på meg?», skriver en, mens en annen kommenterer «Ser ut som suksessen til «Grand Tour» har gått til hodet på Jeremy Clarkson».

Mulighet for flere hoder

Programskaperne ser ut til å ha hatt det gøy med alle hode-spekulasjonene, og har svart med å videre-tvitre to av tvittermeldingene med beskjedene «Dette kommer til å gi arr i sjelen til turister som reiser gjennom Seattle», og «Advarsel: Pass på øynene. Fant enda et, og denne gangen er det et nærbilde».

«The Grand Tour»-teamet legger også ut et bilde av noe som ser ut til å være en like stor skulptur av hodet til James May, og hinter dermed om at også de to andre også vil få sine versjoner.Fikk sparken

I mars i fjor ble det kjent at Jeremy Clarkson hadde fått sparken fra BBC-programmet «To Gear», etter at han gikk fysisk til angreppå en produsent.

En måned senere ble det kjent at hans to makkere, James May og Richard Hammon, også forlot BBC og «Top Gear».

Ifølge The Telegraph skal «The Grand Tour» ha en del likheter med formatet til «Top Gear». Også produsent Andy Wilman fulgte etter trioen til Amazon, for å jobbe med det nye programmet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!