Gikk amok i Baren

Eyvinn Helgevold (20) ramponerte Baren i natt. Se hva han svarte Dagbladet.nos lesere på nettmøtet i dag!

Grønt lag måtte i pluss/minus-møte for fjerde gang. De tre gangene før det, har Henriette, Hilde C. og Charlotte røket ut av Baren. I tillegg måtte Cathrin reise da det ble klart at hun var spion.

Nå er det bare gutta igjen, og da var det ingen vei tilbake. En av dem må ut av Baren på fredag.

Eyvinn fikk flest minus og havner i stolen.

I natt gikk han berserk med sprayboks, og tagget ned vegger, vinduer og dusjdører for moro skyld. De rose og lyseblå veggene ble rett og slett for mye for Eyvinn, og han mente de trengte å pusses opp litt.

Det er vel mindre sannsynlig at Det øverste råd synes taggingen var morsom. Hvis ikke Eyvinn blir stemt hjem i kveld, kommer han til å få en streng straff for hærverket.

Trolig vil flere hundre fjortisjenter ringe Baren og stemme for å fortsatt kunne se idolet sitt på tv. For sjarmøren Eyvinn har mottatt usedvanlig mange kjærlighetsdikt fra fjortiser i Barens gjestebok.

Ifølge Barens nettsider, er Eyvinn den nest mest populære deltakeren i Baren, bare slått av Dan. Så spørs det om tv-seerne er enige med nettsurferne.

Hvordan har tida i Baren vært? Har han kjæreste? Hvem misliker han sterkest? Hva skal han gjøre i framtida hvis han blir slått ut?

Fredag klokka 14 kan du møte Eyvinn på Dagbladet.no. Send inn ditt spørsmål nå!

SENDES HJEM? Eyvinn kan ryke ut av Baren i morgen. Før det svarer han på spørsmål på Dagbladet.no!
HÆRVERK: Eyvinn ødela Baren i natt.