Gikk amok på direkten

Tre deltakere i Singel 24-7 tok helt av i fylla i natt. Alle har fått bøter

(Dagbladet.no): Tre deltakere i virkelighetsserien Singel 24-7 som går på TV3 gikk amok i fylla i natt. Jim Klausen (25), Aleksander Paus (24) og Christian Jørgensen (32) tok helt av under en bursdagsfeiring i natt.

- Det var en burdsagsfest og noen ble overberuset. De bedrev hærverk og kastet flasker, porselen, glass og lamper rundt seg. Da de truet med å kaste lysestaker gjennom speilvinduene, ble kamerafolkene beordret ut av studioet. Vi vurderte å tilkalle politiet, men de roet seg ned etter å ha fått advarsler, sier produsent Lasse Hallberg til Dagbladet.no.

Det skal ikke ha vært fare for noen av de andre deltakerne i huset. Et par av jentene trakk seg unna etter å ha forsøkt å roe de ned.

Får bøter

- Vi godtar ikke hærverk derfor får alle tre bøter, sier Hallberg.

Jim får tusen kroner i bot, mens de to andre får fire hundre kroner. Trude Hagen skal også ha fått tre hundre kroner i bot for ikke å ha forhindret hærverket siden hun var vaktmester.

Det betyr at han har et spesielt ansvar for å holde orden i gården.

Deltakerne styrer pengebruk og innkjøp selv. De kan dermed konsumere så mye alkohol de orker. I serien er deltakerne ofte synlig beruset.

TV-serien har ikke vært noen stor suksess for tv-kanalen. Hittil har de hatt gjennomsnittlig 95.000 seere på sine programmer.

BÆLJER ØL: Og etterpå begynte hærverket.
<B>I FARTA I NATT: Det ble plutselig livlig da flere av deltakerne i Singel 24-7 drakk seg godt fulle i natt.
MÅTTE GRIPE INN: Produsent Lasse Hallberg.
BEGYNTE SÅ FINT: Deltakerne hadde en hyggelig stemning litt tidligere på kvelden.