Gikk Frederic Hauge over streken?

«Så hva er det FrP gjør for miljøet bortsett fra å stikke hodet i sanden og fornekte at det finnes et miljøproblem?

Dan

«Det som irriterer grenseløst mye med disse klimaprestene er at de er like sikre på sine teorier som en pastor er på Gud – selv om det, med all respekt å melde, handler om teorier som på langt nær har noe observasjonsgrunnlag å bygge på.

George«Igjen og igjen ikler FrP seg offerrollen for å trekke velgere i mangel på kvalitet i innholdet. Det er ikke lenge siden Siv selv brukte mesteparten av en kronikk på å klage over at andre «kjeftet» på dem fordi de ikke hadde gode argumenter på hånd, uten å på noe måte forsøke å vise hvilke gode argumenter de hadde.

Petter«Den som vet mest, er den som vet at han intet vet.

Lydia«Forskerne som Bush-administrasjonen har basert sine standpunkter på (som selvsagt tror global oppvarming ikke er menneskeskapt), er de samme forskerne som forsvarte tobakksindustrien tidlig på 90-tallet.

Jon«Sånn skal det gjøres, all ære til Frederic Hauge. Bare sett det innholdsløse pjattet og svadaen til Frp til veggs i alle sammenhenger og det hele vil falle sammen til slutt.

Bonnemanen«Det er vel ikke unaturlig at det til slutt blir for mye for lederen for Norges største opposisjonsparti, når de ikke har med seg ett eneste fagmiljø på at deres politikk er bra.

thomas