Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Gikk ned 15 kilo

Robinson-Elin klarer 87,5 kilo i benkpress og skulle ønske konspirasjonene i reality-såpa var forbudt. Les svarene fra dagens nettmøte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politikvinnen Elin Lien (28) har prøvd å holde seg unna konspirasjonene på Robinson-øya. To ganger fikk hun lykkeamuletten som gjorde at hun ikke ble stemt hjem av de andre deltakerne, og flere av de utstemte deltakerne har sagt til Dagbladet.nos lesere at Elin var blant de hyggeligste på øya. Men i dag var det slutt: Elin ble sendt hjem sammen med , som så vidt klarte å klore seg fast på øya noen ekstra dager, til tross for at han fikk flest stemmer i forrige øyråd.

Elin var ikke overrasket over å bli stemt ut.

- Nei, jeg hadde det veldig på følelsen, sier hun.<>Ble for farlig

- De andre sa at jeg blei for farlig for dem. Jeg er veldig fornøyd med å komme så langt. Det har vært en flott opplevelse fra ende til annen.

Hun syntes ikke det var vanskelig å holde seg unna alle intrigene og alliansene som ble inngått.

- Jeg hadde bestemt meg på forhånd for å kjøre mitt eget løp. Det var behagelig. Noen trodde at jeg hadde en allianse med Haavard, men det hadde jeg ikke. Jeg la ikke skjul på hva jeg stemte og sa klart fra til Per Morten hva jeg stemte. Jeg er ikke helt enig i spillet hans, jeg synes ikke drittslenging hører hjemme i dette, sier hun.

- Vi skal tross alt se det på tv i ettertid med familiene våre.<>Fluene var verst

Det verste med oppholdet var ikke matmangelen eller intrigene, men sandfluene:

- Da jeg skulle hjem, telte jeg antall nye sandfluebitt på det ene låret. Jeg hadde 52 bitt! Legen fikk noen rynker i panna, sier hadelandsjenta.

Det første hun gjorde da hun kom fra øya, var å kaste seg på telefonen hjem.

- Jeg hadde vanvittig hjemlengsel, sier hun.

Hva synes Elin om arbeidsfordelingen på øya? Hva savnet hun mest under oppholdet? Og var hun virkelig ikke i tvil om hun burde ha en allianse med Håvard?

Les svarene fra dagens nettmøte.

OUTSIDER: Elin Lien forsøkte å klare seg uten allianser, det gikk ikke.
Hele Norges coronakart