Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hillary Clinton gir ut bok:

Gikk på sitt livs største nederlag. Nå kommer boka om krigen mot Trump

Hillary Clinton skal skrive nye memoarer, der hun også tar med den mislykkede presidentvalgkampen i fjor, opplyser forleggeren hennes.

Hillary Clintons nye memoarbok kommer også til å ta for seg fjorårets kamp om å bli USAs 45. president. Foto: Win McNamee / AP / NTB scanpix
Hillary Clintons nye memoarbok kommer også til å ta for seg fjorårets kamp om å bli USAs 45. president. Foto: Win McNamee / AP / NTB scanpix Vis mer

Boken blir en essaysamling inspirert av sitater hun har samlet gjennom sine tiår i offentlighetens lys. Den skal gis ut i løpet av andre halvår i år, opplyser forlaget Simon & Schuster onsdag.

- Dette er ord jeg lever etter. Disse sitatene har hjulpet meg med å feire gode tider, le i absurde tider, holde ut i tøffe tider og har lært meg å sette mer pris på at livet byr på, sier den tidligere utenriksministeren, senatoren, førstedamen og presidentkandidaten i pressemeldingen fra forlaget.

Clinton har skrevet fem bøker tidligere. Etter at hun tapte valget mot Donald Trump, til tross for at hun fikk flest stemmer, har hun stort sett holdt seg unna det offentlige ordskiftet.

Hun har likevel brukt Twitter til å uttrykke støtte til kvinnemarsjene og demonstrasjonene mot Trumps midlertidige innreiseforbud for borgere fra sju utvalgte land med muslimsk majoritetsbefolkning.

SNAKKET UT: Hillary Clinton talte på en galla for Children's Defense Fund i Washington tirsdag. Der snakket hun ut om hvordan den siste uka har vært. Video: CNN Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling