Gildes «trekantsexreklame» får krass kritikk

- Du får lyst å ta en pute foran ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvis du våkner opp med to damer en morgen, er det bare én ting å gjøre: Å spise Gilde kjøttpålegg. I alle fall er det det matvareprodusentens nye reklamefilm vil ha deg til å gjøre.

I filmen møter vi en ung mann som sitter og spiser en brødskive med Gilde kjøttpålegg. Mannen får så selskap av en lettkledd kvinne som reiser seg fra en seng, kysser ham på kinnet, stryker ham på ryggen og sier «god morgen» mens hun kniser. Deretter kommer nok en ung, knisende kvinne inn i rommet (se reklamefilmen øverst i saken).

Deretter spiser alle tre, som ser ut til å ha en veldig god tone seg imellom, hver sin brødskive, mens beskjeden «Pålegg for de virkelig gode dagene» ruller over skjermen.

- Finn på noe mer fantasifullt Nå er det flere som reagerer på at reklamefilmen ser ut til å spille på trekantsex. Det var avisa Dagen som først omtalte saken.

- Greit! Får man med seg et par damer hjem på trekant, er det fint å by på kjøttpålegg fra Gilde dagen etter. Fint med tvreklame man lærer av, skriver komiker Truls Svendsen på Twitter.

Også på Gildes offisielle YouTube-kanal har det kommet reaksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer