Gillian Anderson kaster seg inn kampen for å bli ny James Bond

«Bond. Jane Bond.»

DANA BOND?: Gillian Anderson spilte Dana Scully i «X Files». Og det virker ikke som hun har noe i mot å spille Bond heller. Foto: NTB Scanpix
DANA BOND?: Gillian Anderson spilte Dana Scully i «X Files». Og det virker ikke som hun har noe i mot å spille Bond heller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er for tiden forrvirring rundt James Bonds framtid. Sist uke ble det rapportert at Daniel Craig har sagt nei til over 60 millioner pund for å spille James Bond i to filmer til. Så ble det rapportert at han fremdeles ikke har bestemt seg.

Samtidig har både skuspillerne Idris Elba, Tom Hiddleston og Damian Lewis blitt satt i sammenheng med rollen.

Men mest oppstuss ble det imidlertid da «X Files»-stjerna Gillian Anders tvitret et bilde som en fan hadde manipulert av henne, med hennes kropp og ansikt på en James Bond-filmplakat, og uttalte at hun elsket montasjen.

Det er nok et sjumilssteg fra denne lille tweeten fra Anderson til at hun faktisk blir Bond. Og skulle hun bli det, har den smått gammelmodige tidligere Bond-skuespilleren Roger Moore noe han skulle ha sagt. 

Det er i et intervju med den britiske avisa Daily Mail at den 88 år gamle skuespillerveteranen forteller hva han mener om Bond noe annet enn heterofil, hvit mann.

Han sa han har hørt mye snakk om en kvinnelig eller homofil 007, men at det ikke er noe han selv går med på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer