Gir aldri opp boogierocken

Backstreet Girls svarte på lesernes spørsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): – Vi er et av de tøffeste livebanda på rockescenen i Norge! Nei, det er ikke beskjedent sagt. Men man merker det på publikum, hvilken partystemning de er i. Og arrangørene sier at de aldri selger så mye øl som når Backstreet Girls spiller.

Det er bassist Dan Thunderbird som snakker, og han føler overhodet ikke for å unnskylde at et av landets virkelige veteranband er tilbake nok en gang med skitten, rett-fram boogierock på plate, slik de har gjort det gang på gang siden bandet ble stiftet i 1984.

Her skal det ikke vikes fra trylleformelen (som kan utlegges omtrent sånn: One-two-three-four!), er både bandet og fansen skjønt enige om. Og da spiller det mindre rolle at Dagbladets anmelder skriver om resirkulering.

– Boogie og hardrock er nå engang det vi synes er kulest.

– Det sagt er dette ei plate med litt flere pønka låter. Det er tre-fire av dem som går i et voldsomt tempo. Det er kanskje Backstreets kjappeste plate, sier han om albumet «Shake Your Stimulator», deres første på fire år.

Den er spilt inn i DumDum Boys-gitaristen Kjartan Kristiansens studio Amper Tone i Oslo og allerede markedsført gjennom flere ukers heftig turnering til konsertsteder mer blaserte rockere ikke engang vet eksisterer, langt mindre har styrt sin nightliner til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer