Gir bort bok-millioner

«Det merkelige er jo at Nesbø ikke er sååå rik heller, men likevel gir han bort en beytydelig inntektssum. Dette er vanvittig respektabelt! Så har man motpolen Fredriksen som ikke er fornøyd med 5 milliarder i overskudd - og fortsetter å lønne sine arbeidere med 3 kroner timen. Verden vil bedras - men heldigvis finnes det lyspunkt som dette.

Morellen

«Der har du grunnen til at Fredriksen er god for 40 mrd. og ikke 40 mill.

Tolabe«Filantroper har vi ikke for mange av i Norge.

eliphas levi lll«Markedsføringsverdien i å gjøre dette er stor. Her er det snakk om reklame i stor stil. Alle mennesker har behov for en viss oppmerksomhet, og litt oppmerksomhet gir trang til mer. Hva er da bedre en et legat man selv har opprettet? Man blir litt udødelig. Men, til syvende og sist er det lite viktig, det som spiller en rolle, er at pengene kan komme til hjelp. Så får det bety mindre at giveren gjør det for å øke applausen mot seg selv.

jør mat«Hvorfor kan vi ikke for engang skyld tro på noen, når de sier at de gjør noe uselvisk? Jeg tror det er ditt eget ego som spiller deg et puss her. «Gjerrig deg» er sterkere enn «Ålreit-deg» Bra ikke Jo er slik.

Kirk Fredrikstad«Fordi godhet ikke må reklameres for. Er den anonym er den fra hjertet, ellers er det bare enda et skrik om oppmerksomhet.

jør mat