Podcast: «Eli Kari og Ingeborg»

Gir bort garderoben: - Har fått cellulitter i armhulene

Værmelder Eli Kari Gjengedal og Lotto-programleder Ingeborg Myhre lager åpenhjertig podcast i hjemmene sine.

TOM-DIETTEN: Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre prøvde den svært uoffisielle «Tom-dietten», noe de ikke akkurat anbefaler andre å prøve.Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De fleste kjenner ansiktene til Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre. De to bestevenninne figurerer ukentlig med værkart og lottokuler på TV.

Nå skal de to gjøre noe helt nytt. I samarbeid med Dagbladet lager TV-profilene podcasten «Eli Kari og Ingeborg», som nå er tilgjengelig i Acast og iTunes.

- Hele Norge og verden må høre på dette. Det er folkeopplysning på høyt nivå. Det er moro å gjøre noe nytt, prøve oss på en ny plattform, og kaste oss på poddetrenden. Folk kommer til å bli kjent med oss på en helt ny måte, sier duoen, som seg imellom går under klengenavnet EKING.

Få en smakebit på podcasten i videoen øverst i saken, hvor de to forteller om da de prøve seg på den uoffisielle «Tom-dietten», som ikke var noe å anbefale.

Bestevenninner

De to ble venninner for 13 år siden, og har til og med en egen fødselsdato for vennskapet. De synes selv at hverandre er de morsomste personene de vet om, og skjønner ikke hvorfor ikke alle andre har forstått det.

- Det var kjærlighet ved første blikk, sier Ingeborg om vennskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer