Podcast: «Eli Kari og Ingeborg»

Gir bort garderoben: - Har fått cellulitter i armhulene

Værmelder Eli Kari Gjengedal og Lotto-programleder Ingeborg Myhre lager åpenhjertig podcast i hjemmene sine.

TOM-DIETTEN: Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre prøvde den svært uoffisielle «Tom-dietten», noe de ikke akkurat anbefaler andre å prøve.Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De fleste kjenner ansiktene til Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre. De to bestevenninne figurerer ukentlig med værkart og lottokuler på TV.

Nå skal de to gjøre noe helt nytt. I samarbeid med Dagbladet lager TV-profilene podcasten «Eli Kari og Ingeborg», som nå er tilgjengelig i Acast og iTunes.

- Hele Norge og verden må høre på dette. Det er folkeopplysning på høyt nivå. Det er moro å gjøre noe nytt, prøve oss på en ny plattform, og kaste oss på poddetrenden. Folk kommer til å bli kjent med oss på en helt ny måte, sier duoen, som seg imellom går under klengenavnet EKING.

Få en smakebit på podcasten i videoen øverst i saken, hvor de to forteller om da de prøve seg på den uoffisielle «Tom-dietten», som ikke var noe å anbefale.

GIR BORT KLÆR: Eli Kari Gjengedal gir bott store deler sommergarderoben sin til bestevenninne Ingeborg Myhre, fordi hun har fått cellulitter i armhulene. Vil du heller høre oss som podcast? Vis mer Vis mer

Bestevenninner

De to ble venninner for 13 år siden, og har til og med en egen fødselsdato for vennskapet. De synes selv at hverandre er de morsomste personene de vet om, og skjønner ikke hvorfor ikke alle andre har forstått det.

- Det var kjærlighet ved første blikk, sier Ingeborg om vennskapet.

I tillegg til å ha meldt været i en årrekke på TV 2, har Eli Kari Gjengedal deltatt i flere TV-produksjoner. Blant annet var hun med i «Skal vi danse» i 2016, noe som er ett av temaene i første episode.

- Alle sa at jeg kom til å vinne fordi at jeg er så folkekjær. Det er det helt tydelig at jeg ikke var, sier Eli Kari, og viser til at hun røk ut som nummer to av dansekonkurransen.

Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Luedlow, som er hennes fulle navn, har også bakgrunn som værmelder, men er nok mest kjent som programleder i Norsk Tipping. Det norske folk ble for alvor kjent med Ingeborg da hun var blant deltakerne i første sesong av «Kjendis Farmen».

Se episoden, eller hør den i Acast her:

Jakter på å bli «IT-girls»

Det blir i imidlertid lite lotto- og værprat i «Eli Kari og Ingeborg».

LETTBEINT: Første episode ble spilt inn i hagen til Ingeborg Myhre, og ble avsluttet med en drink signert drinkdronning Eli Kari Gjengedal. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
LETTBEINT: Første episode ble spilt inn i hagen til Ingeborg Myhre, og ble avsluttet med en drink signert drinkdronning Eli Kari Gjengedal. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Hver uke skal vi podde om vår jakt på «IT-girl»-status. Vi skal også dele mange gøyale og personlige historier, som mislykkede frierier, Las Vegas-bryllup, mystiske og spennende tilbud og planer, og om alle de gangene vi har funnet opp så mange smarte ting som dessverre viste seg å være funnet opp fra før. Kort sagt kan folk vente seg alt mellom himmel og jord, og litt imellom det og, forklarer de.

Podcasten spilles inn hjemme hos de to. I anledning det fine sommerværet ble første episoden spilt inn i hagen til Ingeborg i Bærum. Her forteller blant annet Eli Kari om hvorfor hun må kvitte seg med store deler av sommergarderoben, samtidig som at Ingeborg er sint på bloggere - og de som later som at de ikke vil være med på «Skal vi danse».

Første episode er nå tilgjengelig i Acast, og i iTunes.

Hør episoden, eller se den her:

ELI KARI OG INGEBORG: Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre tar en pause fra værkart og lottokuler for å le og snakke om sladder, slanking, drinker, bloggere og alt det andre damer skal være opptatt av. Vil du heller høre oss som podcast? Produsent: Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer