Gir grafikk og synger om engler

I kveld synger Magne Furuholmen om de små englene under innsamlingsaksjonen «En ny hverdag» på TV 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Magne Furuholmen stiller sammen med profilerte musikere, skuespillere, politikere, idrettsutøvere og næringslivstopper opp for den storstilte innsamlingsaksjonen på TV 2 i kveld. Furuholmen har donert et av sine siste kunstverk, en grafikkserie på 12 arbeider, og skal i tillegg framføre en låt under aksjonen. Alt som kommer inn går til Røde Kors\' hjelpearbeid for dem som er rammet av flodbølgen i Asia.

Låt med håp

Låta «Little angels» er ikke skrevet for anledningen, men Magne Furuholmen synes den passer fint.-  Det er en trist låt, men det er en sang som har håp i seg, sier han, og fortsetter:

-  Det er mange som finner kreative måter å bidra på. Vi musikere og kunstnere har en takknemlig oppgave fordi vi kan synliggjøre våre bidrag lettere. Man må finne sin måte å bidra på. Målet er uansett å få inn mest mulig penger til Røde Kors slik at de får best mulige kår å jobbe under, sier Furuholmen.

Informasjonsansvarlig for aksjonen i TV 2, Cathrine Wergeland, forteller om et engasjement og en dugnadsånd helt utenom det vanlige.-  Så sant de kan, sier alle ja til å delta. Det er en enorm velvilje og vi opplever at alle gjør det de kan for å få dette på beina, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer