Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gir gratis brus til ALLE i USA

Hvis Axl Rose får ut fingeren.

(Dagbladet.no): Flyttet, utsatt, men aldri glemt. I herrens mange år har Guns N\'Roses-fansen ventet på albumet «Chinese Democracy». Plata, som (kanskje) blir Guns N\'Roses\' første siden «The Spaghetti Incident» fra 1993, skal ifølge Billboard ha kostet minst 65 millioner kroner.

Nå har sjefene hos brusfabrikanten Dr. Pepper blitt lei av å vente. Denne uka annonserte de at brusfabrikanten kommer til å gi en gratis brusboks til ALLE i USA (med unntak av de tidligere Guns N\'Roses-medlemmene Slash og Buckethead), hvis albumet blir gitt ut i løpet av 2008.

Axl Rose selv synes at Dr. Pepper-initiativet er en god idé. I en pressemelding i går skrev han at han er «overrasket og glad for støtten fra Dr.Pepper».

- Dette kom som lyn fra klar himmel, og hvis det finnes et pr-samarbeid mellom brusfabrikanten og plateselskapet vårt er det ukjent for oss, skrev Axl, som mente han kunne dele brusboksen sin med Buckethead, siden han bidrar på «Chinese Democracy».

Hvis Axl slipper «Chinese Democracy» i 2008 betyr det at Dr. Pepper må ut med 300 millioner brusbokser. Det kan bli et logistikkhelvete, men, som reklamenettsiden Advertising Age kommenterer:

- Aldri har vel et selskap arrangert et tryggere gi-bort-stunt enn dette. Det er like sannsynlig at «Chinese Democracy» ser dagens lys i løpet av 2008, som at Axl klarer å vise ekte følelser med botox-ansiktet sitt.

image: Gir gratis brus til ALLE i USA
Brusfabrikanten Dr. Pepper vil gi en gratis brusboks til alle i USA - hvis Axl Rose får ut «Chinese Democracy» i løpet av året. Det vil si, alle får med unntak av eksgitaristene Slash og Buckethead. Foto: Scanpix
Brusfabrikanten Dr. Pepper vil gi en gratis brusboks til alle i USA - hvis Axl Rose får ut «Chinese Democracy» i løpet av året. Det vil si, alle får med unntak av eksgitaristene Slash og Buckethead. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media