Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gir mamma hus

Robbie Williams er en ordentelig godgutt.

Robbie Williams er kjent for både dametekke og dameglede. Men én kvinne har likevel en helt spesielt plass i superstjernens hjerte: Mamma.

Nå har poprockens glamgutt sørget for å skaffe sin mor et respektabelt tak over hodet, skriver The Sun. Han har brukt 1,2 millioner pund, eller 13,6 millioner kroner, på et hus rett rundt hjørnet der han selv bor i rikmannssstrøket Notting Hill. I tillegg skal boligen pusses ordentlig opp. Gulvene er hevet, kjøkkenet blir nytt og utsiden er malt.

Fra millionvillaen har mamma Jan utsikt til Robbies leilighet, og onde tunger sier at hun er veldig fornøyd med at hun endelig kan holde godt øye med sin viltre sønn.

Robbie selv bor ikke dårlig, han heller: Popstjernens krypinn kostet 23 millioner kroner.

Mamma Jan sies å være Robbies aller nærmeste. Hun passer godt på sønnen og stikker stadig innom ham når han er hjemme i London. For noen dager siden kjøpte hun friske planter for å ønske sønnen velkommen hjem fra Los Angeles. På mandag kommer Robbies neste singel, Come Undone.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media