Gir seg ikke

90 år gamle Clint Eastwood trosser pandemien for å lage ny film.

SISTE FILM?: 90-år gamle Clint Eastwood gir seg ikke, og skal snart i gang med innspillingen av ny film. Foto: Reuters/NTB.
SISTE FILM?: 90-år gamle Clint Eastwood gir seg ikke, og skal snart i gang med innspillingen av ny film. Foto: Reuters/NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Clint Eastwood (90) skal snart i gang med innspillingen av sin nye film «Cry Macho», skriver Deadline.

Eastwood er både regissør, produsent og hovedrolleinnehaver i filmen, og lar seg ikke bremse av coronapandemien. Den spreke 90-åringen skal visstnok allerede være i gang med letingen etter det perfekte sted å spille inn filmen.

Deadline skriver at det forventes at filmen kan bli ferdig allerede til neste vinter.

Foran og bak kamera

I filmen spiller Eastwood en avdanka rodeostjerne og hesteoppdretter som får ansvar for å gjøre en mann ut av sjefens sønn.

90-åringen har i de seineste åra inntatt roller både bak og foran kamera.

I «The Mule» spilte han en gammel krigsveteran, og hadde regi på filmen som fikk terningkast fire av Dagbladet anmelder.

Siste film?

The Guardian spekulerer i om dette kan være Eastwoods siste film med tanke på hans høye alder. Avisa skriver at tittelen «Cry Macho» symboliserer et slags sammendrag av Eastwoods filmografi.

- «Million Dollar Baby» kunne vært kalt «Cry Macho», « American Sniper», «Pale Rider», omtrent alle kunne hatt tittelen «Cry Macho», skriver avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer